سوداوی مزاج‌ها بخوانند

آمار مطالب

کل مطالب : 1892
کل نظرات : 71

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 2766
باردید دیروز : 1524
بازدید هفته : 10559
بازدید ماه : 13579
بازدید سال : 203987
بازدید کلی : 528685
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : سید محمد سیداصیل
تاریخ : جمعه 2 مرداد 1394
نظرات

دکتر فاطمه زارعی با اشاره به اینکه شناخت کافی از مزاج‌های چهارگانه بدن موجب پیشگیری از کسالت و بیماری می‌شود، گفت: فلج اندام‌ها در اغلب موارد مربوط به رسوب سودا در اطراف و گلوگاه‌های اعصاب محیطی است و خوردن دائمی ماست، سودای محیط را افزایش می‌دهد و باعث کم خونی موضعی در اطراف اعصاب محیطی می‌شود. بر همین اساس اکسیژن رسانی به اعصاب را مختل می‌کند و در نتیجه شخص دچار گزگز اندام‌ها می‌شود.

وی افزود: لاغری، خشکی و سفتی پوست، دو نیم شدن انتهای موهای سر، سوزش سر دل، اشتهای کاذب و گرسنگی زودرس، سیاه و تیره شدن رنگ پوست به خصوص تیرگی زیر چشم، فکر و خیال زیاد، خواب سبک و پریدن مکرر از خواب، اضطراب و تشویش خاطر از جمله علایم غلبه سودا است.

این عضو هیات علمی دانشگاه ساوه با اشاره به اینکه کسانی که دچار طبع سوداوی می‌شوند، اغلب به یاس و ناامیدی و ناراحتی‌های فکری و روحی مبتلا هستند، تصریح کرد: این افراد به خصوص کسانی که احساس گزگز دست و پا می‌کنند، باید از خوردن غذاهای چرب، شور، لبنیات و بویژه گوشت، ماهی دودی، شیرینی جات مصنوعی، ادویه جات و چای خودداری کنند و در مقابل بیشتر از مسهل‌های گیاهی مانند قدومه شیرازی، بارهنگ، تخم ریحان و مرزه استفاده کنند.

زارعی افزود: مصرف پنیر به همراه چای شیرین به عنوان صبحانه برای این گونه افراد زیان‌آور است؛ چراکه رسوبات خون در این نوع افراد افزایش می‌یابد و اغلب دچار یبوست مزاج می‌شوند. استفاده از غذاهای گیاهی مانند آلو اسفناج، کدو تنبل، هویج فرنگی پخته، سالادهای فصل با مقداری جوانه گندم قبل از غذا و نیز مصرف آش جو اثرات مفیدی برای سوداوی مزاج‌ها دارد.

این پژوهشگر طب سنتی تصریح کرد: مصرف سبزیجات گرم مانند نعناع، ترخون، ریحان، جعفری، تره و انواع کلم همچنین کشمش، انجیر، خرما، زعفران، زیره و بذرهای ملین مانند خاکشیر، تخم شربتی، قدومه شیرازی برای افراد سوداوی مزاج بسیار مفید است.

وی در پایان یادآور شد: داشتن اطلاعات کافی از گرمی‌ها و سردی‌ها موجب توان تطبیق فرد با مزاج تن و روان انسان می‌شود و عوارض جانبی مصرف غذاها و داروها را کاهش می‌دهد. هرچه میزان اطلاعات انسان از این ویژگی‌ها بیشتر باشد و توانایی فهم دقیق‌تری از مزاج داشته باشد، بر شتاب درمان بیماری‌ها افزوده می‌شود.

(ایسنا)

جام نیوز


تعداد بازدید از این مطلب: 519
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








********به وبلاگ من خوش آمدید********* خدایا مرا ببخش / مرا فهمی ده تا فرامین وحکمت هایت را درک کنم/ و مرا فرصتی دیگر برای بهتر بودن ده تا دستهاو زبان تو شوم . آمین یا رب العالمین


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود